Süper Lig’de mücadele eden İttifak Holding Konyaspor ekibi, Gençlerbirliği mücadelesinin hazırlıklarına sıkı bir tempo ile devam ediyor.
Koronavirüs salgını nedeniyle futbola verilen aranın sonuna gelindi. 12 Haziran itibariyle başlayacak olan Süper Lig’de ise hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
3 ay kadar bir süre futboldan uzak kalan, maç yapamayan ve antrenmanlarını takım halinde verimli geçiremeyen sporcular ise, kaybedilen süreci kazanmanın peşine düştü.
2019-2020 sezonunu ise son derece kötü geçiren ve neredeyse galibiyet sevinci yaşamaya hasret kalan İttifak Holding Konyaspor ekibi de bu kalan 8 haftalık mücadelede galibiyet yaşamak istiyor.
Süper Lig’de potadan düşme riski ile karşı karşıya olan yeşil beyazlılar, hazırlıklarını da buna göre sürdürüyor. Kayacık Tesisleri’nde Gençlerbirliği ile olacak maçın çalışmalarına devam eden Konya ekibi, deplasman oyununun da stresini yaşıyor.
Farouk Miya Takıma Katıldı
Tecrübeli Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetiminde hazırlık yapan Konyaspor ekibinde takımdan ayrı çalışanların sayısı ise bu kez göze çarptı. Ömer Ali Şahiner, Marko Jevtovic, Rogerio Thuram’ın takımdan ayrı olarak çalıştığı öğrenilirken, Farouk Miya’nın ise ilk bölümde takımla beraber antrenmanda yer aldığı öğrenildi.
Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan yeşil beyazlılar, 5’e 2 ile devam ettiler ve taktik çalışmaları ile de hazırlıklarını tamamladı.
Güncel Yazılar
- Konyaspor Spor Toto Süper Ligde Harika Bir Sezonu Geride Bıraktı
- Konyaspor’un Abdülkerim Çıkmazı
- Abdulkerim Bardakçı Gidiyor
- Konyaspor 2022-2023 Sezonuna Hazırlıklara ve Planlamalara Erkenden Başladı
- Konyaspor’un Yıldızının Talibi Bitmiyor
- Konyaspor Abdülkerim Bardakçı’yı Tutmak İstiyor
- Konyaspor 3 Kulvar İçin Hazırlanıyor
- Konyaspor’un Avrupa’daki Rakibi Belli Oldu
- Konyaspor Hareketli Günler Geçiriyor
- Konyaspor Yerli Kaleci Arıyor
- Konyaspor Sezonu 3. Sırada Tamamladı
- Konyaspor Transfere Ara Vermiyor
- Konyaspor Kurayı Bekliyor
- Konyaspor Avrupa’ya Gidiyor
- Konyaspor Eskihellaç’ı Gündemine Aldı
- Konyaspor Tarihinin En İyi Sezonlarından Birisini Geçirdi
- Konyaspor’da Kaleye İki Aday
- Konyaspor Sağ Tarafı Güçlendirdi
- Konyaspor’un Bu Sezonki En Golcü İsimleri
- Konyaspor Transfere Hızlı Başlıyor