Paolo Hurtado En Az 3 Hafta Olmayacak

Süper Lig’de potada kalma mücadelesi veren İttifak Holding Konyaspor Kulübü, Demir Grup Sivasspor mücadelesinin hazırlıklarına başladı.

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen aranın ardından, 12 Haziran itibariyle başlayan Süper Lig heyecanı beraberinde çok sayıda sakatlık da getirdi. İttifak Holding Konyaspor ekibinde forma terleten Paolo Hurtado ise, Gençlerbirliği mücadelesinde sakatlananlar arasında yer almıştı.

Yeşil beyazlı oyuncunun, uzun ara sonra Gençlerbirliği ile oynanan oyunda geçirmiş olduğu sakatlık nedeniyle en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bilgisi edinildi.

Konya temsilcisi ekip ise, Süper Lig’in 28’inci hafta mücadelesi için Demir Grup Sivasspor ile olacak mücadelesinin hazırlıklarına tempolu bir şekilde başladı.

Başkent temsilcisi mücadelesinin ardından bir günlük ara veren yeşil beyazlılar, Sivasspor ile olacak mücadelenin çalışmalarına yöneldi.

Kayacık Tesisleri’nde tecrübeli Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetiminde çalışan ekip, antrenmana ise koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top çalışması ile devam eden Konya ekibinin Gençlerbirliği maçında ilk 11 kadrosunda yer alanlar ise koşu, açma ve germe yaparak antrenmanı tamamladılar.

Kısmi Kas Zorlanması                                     

İlk 11 kadrosunda yer almayan oyuncuların da yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamlamış olduğu öğrenildi. Öte yandan sakatlık geçiren Paolo Hurtado için yapılan muayene ve tetkikler sonucunda sol üst arka adalesinde kısmi kas zorlanması ve ödem tespit edildi.

 Güncel Yazılar