İttifak Holding Konyaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Süper Lig’de mücadele eden İttifak Holding Konyaspor ekibi, yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin alınan tedbirlere uyum sağlayarak idmanlarına devam diyor. Sosyal mesafeye uyum sağlayan yeşil beyazlılar, ayrıca tesise girmeden önce de dezenfekte kabinine giriyorlar.

Koronavirüs salgını sebebiyle 2 ay kadar sahalardan uzak kalan sporcular, liglerin 12 Haziran günü başlayacağı duyurusunun ardından antrenmanlarına başladı. Kalan 8 haftayı iyi değerlendirmek ve galibiyete son derece ihtiyaç duyan İttifak Holding Konyaspor ekibi de bu süreçte çalışmalarına devam ediyor.

2 ay kadar sahadan uzak kalan yeşil beyazlı futbolcular, bu sürecin acısını çıkartırcasına maç hazırlıklarını devam ettiriyorlar. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu ve Bilim Kurulu tarafından hazırlanan protokole de uyum sağlamaya büyük anlamda özen gösteriliyor.

Sosyal Mesafe Kuralına Uyum Sağlanıyor

Antrenman sırasında sosyal mesafe kuralına uyum sağlayan Konya temsilcilerinin antrenman bilgisi ise kulübün resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. Konyaspor tarafından yapılan açıklamaya göre takım Kayacık Tesisleri’nde çalışmalar tüm hızıyla devam etti. Tecrübeli teknik adam Bülent Korkmaz gözetiminde yapılan idmana ilk olarak antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlandı.

Özellikle salgına yönelik tedbirde önemli bir yol izleyen yeşil beyazlılar, antrenmanlarında ise gruplara ayrılarak çalışmalarını devam ettirdi. Çabukluk ve top çalışmalarının sonrasında ise Kayacık Tesisleri’ndeki idman sona erdi. Bugün ki idmanla da hazırlıklarına devam eden Konyaspor, kalan maçlarından zaferle ayrılmak istiyor.

Güncel Yazılar