Konyaspor Yeni Transferi Önemli Açıklamalara İmza Attı

Süper Lig’in 2020-2021 sezonuna hazırlık yapan İttifak Holding Konyaspor Kulübü, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil beyazlı kulüp, son olarak Samuel Eduok transferi ile takımına takviye sağlamıştı. Transferin ardından ise başarılı oyuncu önemli açıklamalara imza attı.

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden İttifak Holding Konyaspor Kulübü, yeni sezonda iddialı takım kurmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı kulübe son dahil olan isimlerden Samuel Eduok ise imza töreni sonrasında açıklama yaptı.

İttifak Holding Konyaspor Kulübü ile 1 yıllık anlaşmaya varan Eduok, yapmış olduğu açıklamada kendisine inananları mahcup etmeyeceğini belirtti.

%30 Taraftar Takıma Çok Katkı Sağlayacak

Yeni sezonda Konyaspor için ter dökecek oyuncu, kendisine inandıkları ve buraya getirdikleri için de başkana ve yönetim kuruluna teşekkür dileklerinde bulundu. Ayrıca Konyaspor camiasına da teşekkür eden oyuncu, kendisine inananları mahcup etmeyeceğini ifade etti.

Goller ve asistler yaparak takıma katkı sağlamaya çalışacağını belirten sporcu, Konyaspor’un taraftarının ise muhteşem olduğunun altını çizdi.

Takımlarına müthiş bir destek verdiklerine dikkat çekerek, %30 taraftarın alınacak olmasından dolayı mutlu olduğunu ve bunun da takıma çok katkı sağlayacağını düşündüğünü belirtti.

Güncel Yazılar