Konyasporlu Futbolculara Teklifler Yağıyor

2021 – 2022 sezonuna damga vuran takımlardan birisi de kesinlikle Konyaspor! Yeşil beyazlı takım; gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Güncel tarih itibariyle, ligin üçüncü sırasında bulunuyor.

İlhan Palut’un öğrencilerine üç büyük İstanbul takımından transfer teklifleri geliyor. Birçok takımın transfer listesinde olan Abdülkerim Bardakçı yaz transfer döneminin gözdesi olacak.

Beşiktaş Abdülkerim İçin Bir Hayli Israrlı!

konyaspor

Siyah beyazlı takım; sezon sonunda defans hattını yenilemek istiyor. Hırvat stoper Domagoj Vida ile yolların ayrılması gündemde! Beşiktaş; devre arası transfer döneminden bu yana Konyasporlu stoper Abdülkerim Bardakçı’yı kadrosuna katmak istiyor.

Konyaspor kulübü CEO’su Mustafa Göksu; siyah beyazlı takımın Abdülkerim’e duyduğu ilginin farkında olduklarını söyledi. Hatta, Beşiktaş dışında farklı takımların da oyuncuyu istediğini dile getirdi. Gelen tekliflere lig devam ettiği için cevap vermediklerini söyledi. Mustafa Göksu; Abdülkerim Bardakçı için en az 5 milyon Euro bonservis istediklerini ifade etti. Bu bedelin altındaki hiçbir teklifi kabul etmeyeceklerini söyledi.

Abdülkerim Bardakçı Kimdir?

7 Eylül 1994 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. 1.85 boyundadır. Türkiye A Milli Futbol Takımı’na çağrılmasına rağmen henüz milli formayı giyememiştir. Torku Konyaspor altyapısından yetişen oyuncu; yıllar içerisinde farklı takımlarda forma giydi. 2019 – 2020 sezonunu Altay’da kiralık olarak geçirdi. 2020 – 2021 sezonuyla beraber Konyaspor’da forma şansı bulmaya başladı.

Abdülkerim Bardakçı; sol ayağını kullanan bir stoper olmasıyla dikkat çekiyor. Türkiye’de sol stoper bulmak kolay değil! Bu durum; Abdülkerim Bardakçı’yı değerli hale getiriyor. 28 yaşındaki oyuncu; bu sezon Süper Lig’de 32 maçta 2 bin 880 dakika sahada kaldı. Defanstaki başarılı oyununun yanı sıra beş gol atıp üç asist yaparak hücumda da etkili olduğunu gösterdi. Ayrıca, Konyaspor’un Türkiye Kupası’nda Van Spor FK ile oynadığı maçta bir asist yaptı. Sonuç olarak, beş gol dört asist gibi bir stoperden beklenmeyecek türden skor katkısında bulundu.

Amir Hadziahmetovic İtalya Yolcusu

Konyaspor’da transfer teklifi gelen tek futbolcu Abdülkerim Bardakçı değil! Ön libero ve merkez orta saha pozisyonunda forma giyen Amir Hadziahmetovic de birçok kulübün transfer listesinde bulunuyor. İtalya’nın ünlü kulüplerinden Udinese; oyuncuyu transfer etmek istiyor. Hatta, Konyaspor’a 7 milyon Euro teklif edeceği kulislerde konuşuluyor. Yeşil beyazlı kulübün bu teklife nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Amir Hadziahmetovic Kimdir?

8 Mart 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1.79 boyundadır. Bosna milli takımının formasını bugüne kadar 16 defa giymiştir. 2016 yılının Şubat ayında Konyaspor’a transfer olmuştur. 6.5 yıldır yeşil beyazlı formayı terletmektedir.

Hadziahmetovic; bu sezon Süper Lig’de 33 maçta 2 bin 969 dakika süre aldı. Bu maçlarda iki gol atıp dört asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray’ın da istediği oyuncunun bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.