Konyaspor Soyunma Odasında Yaşanan Büyük Sevinç Görülmeye Değer

Süper Lig’in 26’ıncı haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen İttifak Holding Konyaspor, müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. İkinci sezonun ilk zafer sevincini Türkiye’nin 4 büyüklerinden birine karşı almayı başaran yeşil beyazlı ekibin sevinci ise görülmeye değer bir hal aldı.

Süper Lig’de 26’ıncı hafta müsabakası için Fenerbahçe ekibini kendi evinde konuk eden İttifak Holding Konyaspor ekibi, mücadeleden 1-0 skorla galip ayrıldı. Son 18 haftalık süreçte sadece MKE Ankaragücü ekibini mağlup etmeyi başararak 18’de 1 yapan Konya ekibi,  7 haftanın ardından tekrar galibiyet elde etmeyi başardı. Üstelik bu galibiyetini Türkiye’nin 4 büyük ekiplerinden biri olan Fenerbahçe’ye karşı alması ayrı bir sevincin yaşanmasına neden oldu.

Maçın En Önemli Yıldızı Riad Bajic Oldu

Sosyal medya aracılığıyla paylaşılan soyunma odası sevinci ile spor dünyasının gündemine oturan görüntüler, yeşil beyazlı ekibin galibiyete olan özlemini de gözler önüne sermiş oldu.

Müsabakanın yıldız ismi ise, Konya ekibine galibiyeti yaşatan, Fenerbahçe karşısında bir tarihin yazılmasına imzasını atan ve sarı lacivertli ekibin ağlarına meşin yuvarlağı 41’inci dakikada göndermeyi başaran Riad Bajic oldu.