Süper Lig’de mücadele eden İttifak Holding Konyaspor Kulübü, bu sezonu başarıyla sona erdirmenin sevincini yaşıyor. Ligden düşmenin eşiğinden dönen yeşil beyazlılar, ligin uzatma dakikalarında toplamda 7 gol sevinci yaşamış oldu.
Süper Lig’de bu sezon kötü bir başlangıç yapan ve son haftalara kadar da kritik noktalarda dolanan İttifak Holding Konyaspor, lige tutunmayı başardı. Son haftalardaki Başakşehir ve Trabzonspor galibiyetlerinin ardından aldığı puanlarla önemli bir başarıya ad imza atmış oldu.
Bu sezon Süper Lig’de atılmış olan 875 golün 98’i ilk ve ikinci yarının uzatma dakikalarında geldi. İttifak Holding Konyaspor ekibi de uzatma dakikalarında toplamda 7 defa gol sevinci yaşayan ekip oldu.
Alexander Sörloth İlk Sırada
Lig sürecinde 67 farklı oyuncu uzatma dakikalarındaki gollere adını yazdırırken, gollerin 5’ine ise Alexander Sörloth imzasını attı. Sezon boyunca periyot içerisinde en fazla gole adını yazdıran isim olan Norveçli oyuncu, başarısıyla da dikkatleri çekti.
7 defa gole adını yazdıran Konyaspor olurken, uzatmalarda Alanyaspor 11, Sivasspor 9, Fenerbahçe ve Kasımpaşa 7, Beşiktaş ve Trabzonspor 6 gole adını yazdırmış oldu. Ayrıca Yeni Malatyaspor, Rizespor, Galatasaray, Gaziantep FK ekipleri de 5’er gole adını yazdırdı.
Gençlerbirliği, Kayserispor, Başakşehir, Ankaragücü, Denizlispor 4 gol atarken, Göztepe 3, Antalyaspor da 2 gol atma başarısı gösterdi.
Güncel Yazılar
- Konyaspor Deplasmanda Kayıp
- KONYASPOR DEPLASMANDAN 3 PUAN İSTİYOR
- Konyaspor’da Kazanan Çıkmadı
- KONYASPOR ÜÇ PUANLIK ÇIKIŞ PEŞİNDE
- Konyaspor Deplasmanda Güldü
- KONYASPOR’UN HEDEFİ 39 PUAN
- KONYASPOR PUANI TEK GOLLE ALDI
- KONYASPOR EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK
- KONYASPOR DEPLASMANINDAN BİR PUAN AYRILDI
- KONYASPOR DEPLASMANDA 3 PUAN PEŞİNDE
- KONYASPOR’UN SERİSİ SONA ERDİ
- KONYASPOR EVİNDE GALİBİYET ARAYACAK
- KONYASPOR 1 – 1 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR
- KONYASPOR DEPLASMANDAN 3 PUAN İSTİYOR
- Konyaspor’dan Sessiz Maç
- KONYASPOR EVİNDE 3 PUAN ARAYACAK
- İttifak Holding Konyaspor Deplasmanda Güldü
- KONYASPOR DEPLASMANDA 3 PUAN ARAYACAK
- Konyaspor Horozları Kendi Sahasına Gömdü
- Konyaspor Kupayı Penaltılarda Kaybetti