İttifak Holding Konyaspor Son İdmanında

Süper Lig’in son hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor ekibi ile kozlarını paylaşacak olan İttifak Holding Konyaspor, son hazırlıklarını ise bugün tamamlıyor. Kendi evinde Akdeniz ekibini konuk edecek olan yeşil beyazlılar, lige tutunmanın rahatlığını ise yaşamayı sürdürüyor.

Süper Lig’de sona gelindi. Ligin son mücadelesi için Aytemiz Alanyaspor ve İttifak Holding Konyaspor ekipleri de Konya’da karşı karşıya gelecekler.

Yeşil beyazlılar, kendi evlerinde Akdeniz ekibini konuk etmenin hazırlıklarını ise hızlı bir tempo ile sürdürüyor.

Sıkı çalışan Konyaspor ekibi, bugün öğleden sonraki idmanla da hazırlıklarını tamamlamış olacak.

Sezonu 39 puanla kapatmayı kendine hedef edinen İttifak Holding Konyaspor ekibi, Alanya maçına da galibiyet parolası ile çıkmış olacak.

Galibiyet Hedefliyorlar

Ligde kalmayı garanti edinen yeşil beyazlılar, 3 günlük iznin ardından ise dün çalışmalarına başlamıştı. Son olarak Trabzonspor ekibi ile kozlarını paylaşan Konya temsilcisi, mücadeleden ise 4-3 skorla galip ayrılmıştı.

Hanesine yazdırmış olduğu 3 puanla büyük bir başarı kaydeden yeşil beyazlılar, bugün ki idman ile de ligin son hazırlığını yapmış olacak.

Tecrübeli Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetiminde hazırlıklarını yapan Konya ekibi, Alanyaspor maçının ilk antrenmanını ise dün gerçekleştirmişti.

Yeşil beyazlılar ise bugün ki idmanla hazırlıklarını tamamlamış ve maça galibiyet parolası ile de çıkmış olacak.

Güncel Yazılar