İttifak Holding Konyaspor Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına Devam Ediyor

Süper Lig’in 26’ıncı haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek İttifak Holding Konyaspor ekibi hazırlıklarına devam ediyor. Kendi evinde 3 büyüklerden birini ağırlayacak olan yeşil beyazlı kulüp, bu mücadeleden galip ayrılmak ve moral sahibi olmak istiyor.

Süper Lig’de 26’ıncı hafta heyecanın da Fenerbahçe ekibini kendi evinde konuk edecek olan İttifak Holding Konyaspor, hazırlıklarına tempolu bir süreç ile devam ediyor. Art arda yaşanan olumsuz sonuçların ardından, ligde düşme potasının çevresinde olan ekip için son derece kritik bir öneme sahip olan oyundan galip ayrılmak isteyen ekip, özel olarak taktik çalışmalarına da devam ediyor.

Taktik Çalışmalarına Ayrı Önem Gösterildi

Kayacık Tesisleri’nde tecrübeli Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetiminde gerçekleşen idman basına ve taraftara kapalı bir şekilde yapılırken, taktik çalışmalarına ise yoğun bir ilginin olduğu bilgisi edinildi.

Teknik adam Bülent Korkmaz gözetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, yardımcı antrenörler de görev aldı. Öte yandan sakatlıkları sebebiyle tedavisine devam edilen Faruku Miya ve Marin Anicic de idmanda takımdan ayrı bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan müsabaka hazırlığına, 5’e 2 çalışmalar ile devam etti. Ayrıca taktik çalışan ekip, idmanını ise çift kale maç ile sona erdirdi.