Konyaspor Ve Ankaragücü’nün Derbi Mücadelesi

Süper Lig’de devre arasının sonuna gelindi. İkinci devre MKE Ankaragücü ve İttifak Holding Konyaspor mücadelesi ile bu akşam resmen başlıyor.

İkinci devrenin açılış maçı olacak MKE Ankaragücü ve İttifak Holding Konyaspor maçı, Ankaragücü ev sahipliği gerçekleşecek.

Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek iki takım ise puan alarak sezona başlamak istiyor. İki takım için de son derece kritik olacak maçın önemi ise iki takımın da düşme hattında yer alıyor olması şeklinde açıklanabilir. 20:00’de başlayacak dev karşılaşmanın öncesinde ise puanlar, galibiyetler ve mağlubiyetler masaya yatırılıyor.

Puan durumlarına bakıldığında yeşil beyazlı Konyaspor ekibi 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 kez de mağlubiyeti ile 15 puan ile ilk yarıyı 15. Sırada kapatmıştı. Şimdi ise galibiyete ihtiyacı bulunan takım, yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Beklenen Kadrolar

Eryaman Stadyumu’nda gerçekleşecek kıyasıya mücadeleyi yönetecek hakem Alper Ulusoy olacak ve Ulusoy’a yardımcı hakem olarak destekte bulunacak isimler ise Abdullah Bora Özkara ve Savaş Çavuş olacak.

20:00’de başlayacak derbiyi canlı olarak yayınlayacak kanal beIN Sport HD 1 olacak.

İç Anadolu derbisinde dev karşılaşmanın olası ilk 11’leri ise şu şekilde:

İttifak Holgind Konyaspor: Serkan, Skubic, Selim Ay, Anicic, Alper, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Miya, Milosevic, Thuram

MKE Ankaragücü: Korcan, Alihan, Kulusic, Pazdan, Pinto, Kitsou, Sedat, Faty, Cebrail, Canteros, İlhan