İttifak Holding Konyaspor’dan Yenilmezlik Serisine Devam; 2-2

Süper Lig’in heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. 6. Hafta iki iddialı rakibi aynı sahada buluştururken futbolseverlere nefes kesen bir karşılaşma verdi.  İttifak Holding Konyaspor’un kendi sahası Torku Arena’da Trabzonspor’u ağırladığı mücadelede toplamda 4 gol sesi duyuldu.

2’şer gol sesiyle sahadan ayrılan takımlar hanelerine birer puan ekledi. Yenilmezlik serisine devam eden 3 takımdan 2’sinin aynı sahada buluşması büyük bir heyecan yarattı. Berabere kalan takımlar, serilerine 6. Haftanın sonunda da devam etmiş oldular.

Aynı hafta içerisinde 10. Saniye ile en erken gol atma rekoru kırılırken 44. Saniyede ilk golün gelmesi futbolseverleri şaşırttı. 8. Dakikada Trabzonspor’un bir oyuncusunun oyun dışı kalması dikkat çeken detaylardan biri olurken ekibin milli kalecisi Uğurcan Çakır’ın toplamda 8 kurtarış gerçekleştirmesi de maçın dikkat çekenleri arasında yer aldı.

Konyaspor’da Maçın Yıldızı Endri Çekiçi

Karşılaşmanın ilk gol sesi Trabzonspor’dan ilk dakikada geldi. Andreas Cornelius’tan 44. Saniye golü taraftarı heyecanlandırsa da Vitor Hugo’nun 8. Dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kalması Trabzonspor’u zor durumda bıraktı.

İttifak Holding Konyaspor’un üstünlüğü ele aldığı ilk yarıda ilk gol sesinin gelmesi gecikmedi. 20. Dakikada Endri Çekiçi’den gelen gol sesi skor tablosunu 1-1 yaptı. İlk gol sesinin Konyaspor’daki sahibi Endri Çekiçi, aynı zamanda maçın yıldızı oldu.

Konyaspor’a ikinci gol sevincini de yaşatan oyuncu, performansı ile futbolseverlerden tam not aldı. İkinci gol sevinci 46. Dakikada gelirken Konyaspor’un üstünlüğünü ortaya koydu.

10 kişi olarak maça devam eden Trabzonspor ise 76. Dakikada kendi kalesine gördüğü gol ile skor eşitlenmesine şahit oldu. Karşılaşma 2-2 skoruyla son buldu.

İttifak Holding Konyaspor’un Puan Durumu

Zorlu 6. Hafta mücadelesinden yenilgi almayarak çıkan Konyaspor, toplamda 3 galibiyet ve 3 beraberlik ile 12 puanda haftasını kapattı.

Aldığı beraberlik puanı ile sıralamada bir adım daha yukarı çıkan ekip, 6. Sırada kendisine yer buldu. Konyaspor, Süper Lig’in 2021-22 sezonunun 7. Haftasına hiç yenilgi almadan giren 3 takımdan biri olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor.