İttifak Holding Konyaspor Ekibinin Teknik Adamından Ön Değerlendirme Geldi

Bir süredir özellikle de kendi evinde alamadığı galibiyetler sebebiyle zor bir süreç geçiren, ligin en az gol atan takımı olarak bilinen, teknik ekipte değişiklikler yaşasa da hala tam istediği duruma gelemeyen yeşil beyazlı kulüpte, moraller normalin aşağı seviyesinde.

 

Art arda alınan yenilgiler ve kendi evinde galibiyete hasret bir süreç geçiren Konya ekibi, bu anlamda da galibiyete ihtiyaç duyuyor ve 3 puanın sahibi olmak istiyor.

 

Süper Lig’in 24’üncü haftasında da Kasımpaşa ekibi ile karşı karşıya gelecek ekip, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürürken, hem iyi bir futbol oynamak hem de 3 puanı alan taraf olmak istiyor.

 

3 Puana İhtiyaç Var

İttifak Holding Konyaspor ekibinin tecrübeli teknik adamı Bülent Korkmaz, konuya ilişkin olarak Kasımpaşa Spor Kulübü ile olacak maç ile ilgili ön değerlendirmede bulundu. İyi bir futbol oynamak istediklerini belirten Korkmaz, 3 puanla dönen taraf olmak istediklerinin de altını çizdi.

 

İttifak Holding Konyaspor ekibinin tecrübeli Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kasımpaşa Spor Kulübü ile gerçekleşecek müsabakaya dair bir ön değerlendirmede bulundu. İyi bir futbol oynamak istediklerini söyleyen hoca, 3 puanı alarak ayrılmak istedikledini söyledi.