Süper Lig temsilcilerinden İttifak Holding Konyaspor Kulübü, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Kadro yapılandırma sürecine giren yeşil beyazlılarda, beklenen transfer ise dün itibariyle resmiyet kazandı.
Süper Lig’de zorlu bir sezonu geride bırakan İttifak Holding Konyaspor Kulübü, yeni sezon için yapılan hazırlıklarda hızlandırmaya gitmeye başladı. Kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma sürecine girişen yeşil beyazlılarda, bir dönemdir adı sık sık geçen İbrahim Sehic ile de beklenen anlaşmaya varıldığı duyuruldu.
TFF 1. Lig ekibinden Süper Lig’e yükselmeyi başaran Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü’nde önceki sezon forma terleten oyuncu, önemli başarılara imza atmıştı. Ligin en az gol giyen takımı olma sevincini mavi beyazlılara yaşatan oyuncu, yeni sezonda ise Konyaspor’un kalesini koruyacak.
13 Numaralı Formayı Giyecek
Özellikle kale konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan İttifak Holding Konyaspor Kulübü, dün yapılan resmi açıklamayla da transferini resmen duyurdu. Başarılı eldiven ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan yeşil beyazlılar, böylelikle dış transferde de ilk imzayı attırmış oldu.
TFF 1. Lig’de en az gol yiyen kaleci unvanına sahip olan İbrahim Sehic, imza töreni için Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’na geldi. Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törenle büyük bir sevinç yaşanırken, törene katılanlar arasında Kulüp Menajeri Seçkin Özdil de yer aldı. Oyuncu gelecek sezonda takımda 13 numaralı formayı giyecek.
Güncel Yazılar
- Samsunspor – Tümosan Konyaspor | Trendyol Süper Lig 28. Hafta
- Kocaelispor 1-2 Konyaspor | Süper Lig 26. Hafta Maç Analizi
- Eyüpspor – Konyaspor | Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması 4. Hafta
- Konya Galatasaray Maçı Öncesi ve Sonrası Durum
- Konyaspor Galatasaray Maçı Başlıyor
- Konyaspor Göz Göz İle Karşılaşıyor
- Süper Kupa Finali’nde Kazanan Fenerbahçe
- Konyaspor Eyüpspor Maçı | Süper Lig
- Konyaspor Transfer Hamleleri Tesadüf Değil
- Şampiyonlar Ligi 2025 Yılı Değerlendirmesi
- Jude Bellingham Genç Bir Yeteneğin Parlayan Yıldızı
- Milan Udinese’ye Mağlup Olarak Büyük Yara Aldı
- Ümraniyespor 1 – 1 Tuzlaspor
- Beşiktaş’ın Yıldızına İspanyol Kancası
- Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı Performansı Dikkat Çekiyor
- Formula 1 Pilotlarının Hayatını Kurtaran Güvenlik Sistemi: Halo
- Ankara Keçiörengücü Erzurum Deplasmanından Galibiyet ile Dönüyor
- Jose Mourinho Real Madrid’e Dönmeye Hazırlanıyor
- Trabzonspor 1 – 0 Alanyaspor
- Okan Buruk’un Tercihi Barış Alper Yılmaz Oldu

