Lens Beşiktaş’ın Stoperine Göz Dikti

Beşiktaş transferde zor günler yaşıyor. Siyah beyazlı kulüp, bir süredir Halil Dervişoğlu için ilgileniyordu. Bu oyuncuyu transfer etmek için kulübü Brentford’u ikna eden Beşiktaş, oyuncu ile anlaşma sağlayamadı. Tüm bunlar yaşanırken devreye Galatasaray girdi. Halil Dervişoğlu’nu transfer etmek isteyen Galatasaray, hem oyuncu hem de Brentford ile anlaşma sağladı. Şenol Güneş, bir süredir Halil Dervişoğlu’nu istiyordu. Bu oyuncunun hücumun her bölgesinde oynayabilmesi, Şenol Güneş için ciddi bir avantajdı. Fakat, Beşiktaş, oyuncuyu Galatasaray’a kaptırdı.

Romain Saiss Beşiktaş’tan Ayrılmak İstiyor

Beşiktaş’ın kadrosunda yer alan deneyimli isimlerden birisi Romain Saiss! Siyah beyazlı kulüp, bu oyuncuyu geçtiğimiz sezonun başında herhangi bir bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattı. Uzun yıllardan bu yana Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton’da forma giyen deneyimli oyuncu ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

Romain Saiss, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de toplam 25 maça çıktı. Bu maçlarda sahada bin 921 dakika kaldı. 21 maça ilk 11’de başlarken dört maçta oyuna sonradan giren isim oldu. Defanstaki başarılı performansını bir gol ve iki asist ile süsledi. Ayrıca, Türkiye Kupası’nda bir maçta 120 dakika forma şansı buldu.

Faslı oyuncu, Beşiktaş’ın yanı sıra 2022 Dünya Kupası’nda Fas forması ile ortaya koyduğu harika performans ile de dikkat çekmişti. 33 yaşındaki oyuncu ile çok sayıda kulüp ilgileniyor. Onlardan birisi de Lens!

Deneyimli Oyuncu Fransa’da Top Koşturmak İstiyor

Romain Saiss, Beşiktaş’tan yıllık 1.8 milyon Euro kazanıyor. Lens, oyuncuya yıllık 1.3 milyon Euro vermeyi taahhüt etti. Romain Saiss, her ne kadar kazanacağı para azalacak olsa da Lens’in teklifine sıcak bakıyor. Fransa’da forma giymek isteyen oyuncu ile Lens’in yanı sıra farklı kulüpler de ilgileniyor.

Beşiktaş, Romain Saiss’i satmaya niyetli değil! Fakat, oyuncunun ısrarlı bir şekilde takımdan ayrılmak istemesi, Beşiktaş’ın elini kolunu bağlıyor. Faslı oyuncu, geçtiğimiz günlerde yeni sezon hazırlıklarına katılmak amacıyla İstanbul’a geldi. Ancak, kendisi aslında yönetim ile görüşmek istiyordu. Yönetimden ayrılık izni almayı hedefliyordu. Yönetimin olumsuz görüşünün ardından yeni sezon hazırlıklarına katılmayı reddeden Faslı oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor.

Beşiktaş Stoper Transferinde Aşama Kaydedemedi

Siyah beyazlı takımın taraftarlarını memnun etmek adına acilen bir şeyler yapması gerekiyor. Şu ana kadar sadece Emrecan Bulut’u kadrosuna katmayı başarabilen Beşiktaş’ta hedef bilhassa stoper transferini en kısa sürede bitirmek! Güncel tarih itibariyle, Beşiktaş’ın kadrosunda sağ stoper bulunmuyor. Hem takımdan ayrılması gündemde olan Romain Saiss hem de devre arasında kadroya katılan Omar Colley, sol stoper olarak görev yapıyorlar. Francisco Montero ve Emrecan Uzunhan da sol ayaklı stoperler! Sağ stoper olarak görev yapabilen Tayyip Talha Sanuç’un sakatlığı uzun sürecek. Bu durum, Beşiktaş’ı en kısa sürede sağ stoper transferi yapmaya itiyor.