İttifak Holding Konyaspor Sahasında Hata Yapmadı

Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında İttifak Holding Konyaspor, 22 Ağustos Pazar günü kendi evinde Medipol Başakşehir’i konuk etti. İki takım arasındaki bu mücadeleyi 2 – 1’lik skor ile kazanan taraf İttifak Holding Konyaspor oldu.

Ev sahibi İttifak Holding Konyaspor’da galibiyeti ve 3 puanı getiren golleri Endri Çekiçi ve Cikalleshi kaydetti. Konuk takım Medipol Başakşehir’in tek golünü ise Ndayishimiye attı.

Bu sonuç ile birlikte kendi sahasında oynadığı maçı kazanan teknik direktör İlhan Palut önderliğindeki İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’de ikinci galibiyetini elde etmiş oldu. Öte yandan teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Medipol Başakşehir ise Süper Lig’de ikinci mağlubiyetini almış oldu.

İttifak Holding Konyaspor ve Medipol Başakşehir Maçının Detayları

Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda İttifak Holding Konyaspor ile Medipol Başakşehir kozlarını paylaştı. İki takım arasındaki bu mücadelede ev sahibi İttifak Holding Konyaspor, rakibi Medipol Başakşehir karşısında Ibrahim Serhic, Ahmet Yılmaz Çalık, Guilherme Haubert, Abdülkerim Bardakcı, Nejc Skubic, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, M’poku Ebunge, Zymer Bytyqi, Sokol Cikalleshi ve Endri Çekiçi 11’i ile maça başladı.

Öte yandan konuk takım Medipol Başakşehir ise rakibi İttifak Holding Konyaspor karşısında Volkan Babacan, Ravil Tagir, Leonardo Duarte, Lucas Pedro Lima, Uilson de Souza, Danijel Aleksic, Deniz Türüç, Tolga Ciğerci, Peter Zulj, Youssouf Ndayishimiye ve Fredrik Gulbrandsen 11’i ile sahaya çıktı.

Maçın 45+1. Dakikasında konuk takım Medipol Başakşehir, Danijel Aleksic’in asistinde Ndayishimiye’nin attığı gol ile karşılaşmada 1 – 0 öne geçti. Mücadelenin ilk 45 dakikası 1 – 0 sona erdi. Maçın 51. Dakikasında ev sahibi İttifak Holding Konyaspor, Skubic’in asistinde Endri Çekiçi’nin attığı gol ile skoru 1 – 1 yaptı.

Maçın 87. Dakikasında ev sahibi İttifak Holding Konyaspor, bu kez Bytyqi’nin asistinde Cikalleshi’nin attığı gol ile karşılaşmada 2 – 1 öne geçen taraf oldu. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca İttifak Holding Konyaspor, kendi sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir’i 2 – 1 mağlup etti.

Takımların Puan Durumu

Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında İttifak Holding Konyaspor, kendi evinde ağırladığı Medipol Başakşehir’i 2 – 1 yendi. Bu sonuç ile birlikte İttifak Holding Konyaspor Süper Lig’de puanını 6 yaparken; Medipol Başakşehir ise 0 puanda kaldı.

KonyaHaber

Recent Posts

Ümraniyespor 1 – 1 Tuzlaspor

Trendyol 1. Lig de 11. Haftanın kapanış mücadelesinde iki İstanbul ekibi karşı karşıya geldiler. Lig…

6 ay ago

Formula 1 Pilotlarının Hayatını Kurtaran Güvenlik Sistemi: Halo

2022 Britanya Grand Prix'inde yaşanan kaza, Formula 1 pilotları için hayati bir öneme sahip olan…

6 ay ago